Onthulling eerste twee verhalen over Baroeg op 22 december 2023

Onthulling eerste twee verhalen over Baroeg op 22 december 2023

Op 22 december 2023 werden de eerste twee wijkverhalenbankjes bij Baroeg gelanceerd. Bij Baroeg Rotterdam komen in totaal vier Verhalenbankjes. Vier bankjes met op elk bankje weer een ander verhaal die samen met elkaar een unieke audiotour vormen. De verhalen zijn namelijk gebaseerd op en geïnspireerd door Poppodium Baroeg. Baroeg, dat in 2021 het 40-jarig bestaan vierde, sloot onlangs, eind april, de deuren i.v.m. de sloop van het oude pand.

Terwijl Baroeg tijdens de sluiting concerten op andere locaties zal organiseren, houden de Wijkverhalen de geest van het oude gebouw levend, in afwachting van het gloednieuwe gebouw dat, naar verwachting, in het najaar van 2025 opgeleverd zal worden. De Wijkverhalen zijn namelijk ook te beluisteren nu Baroeg tijdelijk dicht is. Op dit moment kun je al naar twee verhalen luisteren, op de bankjes in het Spinozapark: ‘’Kas en het Meisje’’ en ‘’De Kale Man’’. Je vindt de bankjes in de nabije omgeving van het oude pand van Baroeg, Spinozaweg 300 Rotterdam.

Met dank aan Cultuur Concreet, in het bijzonder Cultuurregisseur IJsselmonde voor het mogelijk maken van deze eerste twee verhalen.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.